juice bar

3c0158_d09a805970744ee9bc5047f34858876d.jpg_srb_p_827_552_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

Σε ένα χώρο ξεχωριστό στην Αριστοτέλους στο Χαλάνδρι, ξεκίνησε το Μάϊο του 2014  “το βαζάκι”.  Το ανακάλυψα φέτος, πριν από μερικές βδομάδες σε έναν απογευματινό περίπατο και κυριολεκτικά ενθουσιάστηκα! Οι ιδιοκτήτριες Μαριαντίνα και Σταυρούλα μας ξενάγησαν σε έναν υπέροχο χώρο, στον οποίο μπορείς να απολαύσεις 100% φρέσκους χυμούς από βιολογικά φρούτα και λαχανικά δίχως συντηρητικά, πρόσθετα, πάγο ή αραιώσεις. Το βαζάκι είναι το πρώτο Juice Bar στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί τον αποχυμωτή Norwalk ( Made in the U.S.A) με υδραυλική πρέσσα για την παραγωγή χυμών (coldpressed juice). Πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο, χειροποίητο και το μόνο παγκοσμίως που εξάγει το μέγιστο των βιταμινών , μετάλλων και ιχνοστοιχείων από τα φρούτα και τα λαχανικά ενώ διατηρεί την πατέντα καινοτομίας του από το 1924. Πίνοντας ένα χυμό ψυχρής έκθλιψης μπορείς να αντικαταστήσεις ένα γεύμα ξεκουράζοντας ταυτόχρονα το πεπτικό σύστημα αφού η τροφή είναι σε απόλυτα υγρή μορφή. Οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία εμπλουτίζουν τον οργανισμό μέσα σε 15 λεπτά!

Το βαζάκι έγινε πραγματικότητα για να μοιραστούν αυτά τα δύο κορίτσια με όλο τον κόσμο τον τρόπο να ζούμε καλά, να νιώθουμε καλά, χωρίς αυτό να θεωρείται πολυτέλεια ή μια τρέλα των «ψαγμένων». Έτσι δημιούργησαν ένα χώρο για να απολαύσεις ήρεμα υπέροχες γεύσεις από χυμούς και να νιώσεις όμορφα.

Εγώ προσωπικά ενθουσιάστηκα με τον χυμό Vegan Booster με μήλο , παντζάρι, αγγούρι, μαϊντανό, avocado και σπανάκι. Με τόνωσε ενώ αντικατέστησε το βραδινό μου μιας και ένιωθα χορτασμένη απλά με ένα χυμό! Οι υπέροχες οικοδέσποινες μας πρόσφεραν και ένα καταπληκτικό σφηνάκι χυμού με ginger.

Αν λοιπον θέλετε να βιώσετε αυτή την ευεξία των φυσικών χυμών, να δοκιμάσετε το γάλα αμυγδάλου με μπανάνα ή κακάο, να απολαύσετε πεντανόστιμα σάντουιτς, σαλάτες και μπουκιές ενέργειας επισκεφτείτε σύντομα το Χαλάνδρι και κατευθυνθείτε στην Αριστοτέλους 33. Θα σας υποδεχτούν με ένα ζεστό χαμόγελο και γεμάτες όρεξη να σας εξυπηρετήσουν και να σας προτείνουν υπέροχα ροφήματα!

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για το πρόγραμμα juice cleanse αποτοξίνωσης με χυμούς για να δώσετε στο σώμα και στο πνεύμα σας ένα διάλειμμα..

Που θα το βρείτε ?

Αριστοτέλους 33,

15234, Χαλάνδρι

m/info@tobazaki.com

t/ 210 6800067

http://www.tobazaki.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: